Een gyuto is de Japanse versie van het Westerse koksmes. Een chef knife.
Het standaardmes voor iedere kok. De maten zijn langer de Santoku: doorgaans van 180 tot 240mm.
210mm is de standaardmaat, net zoals bij Europese koksmessen.
240mm
240mm
180mm
180mm
210mm
210mm
Mermaid Style 210mm Gyuto Tadafusa Aogami#1
Mermaid Style 210mm Gyuto Tadafusa Aogami#1
240mm - Aogami#1 - Willow + Lignum Vitae
240mm - Aogami#1 - Willow + Lignum Vitae
Corian Handles
Corian Handles
240mm Aogami#1 - Snakewood
240mm Aogami#1 - Snakewood
Top 210mm - Middle 180mm - Bottom 150mm
Top 210mm - Middle 180mm - Bottom 150mm
Tadafusa 210mm with Saya and leather strop
Tadafusa 210mm with Saya and leather strop
240mm - Olive wood
240mm - Olive wood
VG10 damascus - 210mm
VG10 damascus - 210mm
Aogami Super 210mm
Aogami Super 210mm
Hada steel - 210mm - Maple and buffalo horn
Hada steel - 210mm - Maple and buffalo horn